Objednávka eBooku

 

DOKONALE FUNGUJÍCÍ KARBURÁTOR NA DOSAH RUKY

KOMPLETNÍ KNOW-HOW, KTERÉ JSTE UŽ DÁVNO CHTĚLI MÍT + EXTRA NÁLOŽ O LADĚNÍ JAKO BONUS

  • Nákupem tohoto eBooku získáte možnost POCHOPIT
    Ve srozumitelně psaném textu doplněném o množství přehledných technických nákresů, 3D modelů, fotografií, tabulek a grafů se kompletně a podrobně seznámíte s každou z jednotlivých částí karburátoru. Díky detailnímu vysvětlení snadno pochopíte principy jejich fungování a vzájemnou propojenost.
  • Nákupem tohoto eBooku získáte pevné ODHODLÁNÍ
    V praktické části kapitol vám předám svoje vlastní zkušenosti a naučím vás, jak si snadno svépomocí udržovat a opravovat karburátor vaší motorky, abyste se mohli radovat z jeho perfektního fungování. Získáte odhodlání vzít to do vlastních rukou.
  • Nákupem tohoto eBooku získáte další dávku NADŠENÍ
    V bonusové části LADĚNÍ KARBURÁTORU, dostanete další velkou náruč důležitých a zajímavých informací. Dozvíte se např., jak vyladěním karburátoru přidat motoru výkon, jak a proč správně otryskovat karburátor v závislosti na počasí, do čeho všeho promlouvá vlhkost vzduchu nebo co s výkonovou křivkou motoru udělá různá velikost karburátoru. Proniknete zde ještě hlouběji do dané tématiky a Vaše nadšení pro věc tady dostane další dávku živé vody.
  • Nákupem tohoto eBooku získáte drtivou PŘEVAHU
    Užívejte toho střídmě, ale jsem si jist, že po přečtení tohoto eBooku budete o karburátorech vědět víc, než váš mechanik.
  • Nákupem tohoto eBooku získáte NEZÁVISLOST
    Získáte naprostou nezávislost v oblasti servisování motocyklových karburátorů. Máte to na dosah ruky!

Nákupem tohoto eBooku získáte 100% garanci spokojenosti ve formě 14 - ti denní záruky vrácení peněz.

Pokud tento eBook nenaplní vaše očekávání a vy do 14-ti dní od doručení odkazu pro jeho stažení požádáte o vrácení peněz, budou Vám vráceny v plné  výši.

Vezměte údržbu Vašeho stroje do vlastních rukou

Začtěte se, a vrhněte se do akce.

Dokonale fungující karburátor máte na dosah ruky.

REFERENCE

Už se nějaký čas známe, takže jsem neměl pochybnosti prakticky žádné. Název ve mě vzbuzoval zvědavost, hlavně ta ,,extra nálož“. Důležité je, uvědomit si princip a návaznost jednotlivých funkcí karburátoru což z knihy jasně vyplývá. To, co pro mě dělá knihu zajímavou, jsou postřehy z praxe, které dělají ten karburátor dokonalým a na dosah ruky. Vzhledem k přehlednosti jak teoretických, tak praktických informací bych knihu doporučil každému, kdo nebere motorku jako černou krabičku, ale jako fungující „organismus“. Jak už jsem psal, moc mě baví ta praktická součást a vůbec mi nevadí zastavit se nad vzorečkem, nebo fyzikálním zákonem a chvíli si podráždit mozek. A taky se mi líbí ta systematičnost, určitě se do knížky ještě párkrát podívám při plánování a nebo zkoušení nějaký úpravy nebo při trablích.
Matouš BrdekMotocyklový závodník, team 3MRacing, https://www.facebook.com/3MRacingg/
Ty jo, to vypadá super! Polopatické, s pěknými a hlavně přínosnými ilustracemi. Zkušenějšího mechánu neurazí přečíst si základy, začátečníkovi to zase výrazně pomůže. A pak jsou tam části pro pokročilejší. Kolikrát je fajn, když se nahlas pojmenuje nějaký fenomén, je to černé na bílém, a člověk nemusí pracně dedukovat a lovit v paměti, že když mu to teda na čtvrt plynu škube, tak by to mohlo být asi tak... (případ mého XT :-)) Upřímně, čekal jsem špatnou až katastrofickou úroveň češtiny, se šikovnými mechaniky mám zkušenost, že jak jim bylo dáno v téhle oblasti, tak po stránce jazykové končí u podpisu. Ale tohle je psaní zkušeného autora, bez přeskakování z místa na místo a z tématu na téma. Jedete přesnou a logickou lajnu. Honzo, vaším eBookem jsem velmi mile překvapený. Odpověď na otázku, komu bych ho doporučil je jednoduchá - komukoli, kdo kdy přišel do styku s karburátorovou motorkou a dokáže od sebe rozeznat plochý klíč a šroubovák 🙂
Jan "Honzis" RamešRedaktor spolupracující s ČMN, www.cmn.cz
Pro nedostatek času jsem ji zatím prošel jen zběžně, nicméně mohu konstatovat, že s takto odborně, přitom názorně a kvalitně zpracovanou publikací pro motorkáře jsem se dosud nesetkal. Pokud jde o teorii, jsem absolventem VUT-FS Brno, obor konstrukční, specializace spalovací motory a motorová vozidla. Ovšem, promoval jsem v r. 1972. Tehdy nám ještě přednášeli např. pánové Julius Mackrle a Rudolf Vykoukal. Leccos se od té doby změnilo, leccos mi už z hlavy vyvanulo, ale myslím, že srozumitelné přiblížení vztahu mezi teorií a praxí, jaké ve svých publikacích podáváte, by i u těchto pánů došlo uznání.
Pavel F.

Chcete se mě na něco zeptat nebo mi něco sdělit?

Neváhejte mi napsat na jan.sklenar@jsm-motoservis.cz

nebo zavolat na tel.: 723 551 932 .